Tullemans

 

Hijsmaterialen

Specialisaties: Cursussen
In sommige branches is het verplicht om personeel periodiek bij te scholen. Tullemans biedt professionele en zeer interessante cursussen op het gebied van hijstechniek.
Hierbij wordt zowel aandacht besteed aan theorie als aan de praktijk. Het theoriegedeelte wordt verzorgd in onze instructieruimte. Het praktijkgedeelte bestaat uit een actieve rondleiding door onze werkplaats. Hierbij worden enkele opdrachten vervuld en wordt er een duidelijke uitleg gegeven aan de hand van praktijkvoorbeelden.
Dit alles onder deskundige leiding van een professionele trainer. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.

Officieel her-keuringsstation
Om veiligheid te kunnen garanderen moeten hijsgereedschappen na een vastgestelde termijn herkeurd worden. Tullemans Hijsmaterialen is erkend als officieel (her-)keuringsstation van alle hijsgereedschappen.
Ook voor de jaarlijks verplichte visuele controle van hijsmiddelen bent u bij Tullemans aan het juiste adres. Ons gekwalificeerd personeel kan zelfs bij u op lokatie komen inspecteren. Uw productiemiddelen worden dan tot een minimumtijd stilgelegd. Het overgie testwerk wordt verricht op onze vaste testinstallaties.

Veiligheid
Omdat veiligheid voorop staat is Tullemans lid van het EKH. Dit betekent dat we werken volgens de nieuwste voorschiften en regels. Tevens zijn wij in het bezit van de ISO 9001:2008 certificering. Dit alles betekent dat u altijd verzekerd bent van veilig en gekeurd hijsmateriaal.

Om aan te kunnen tonen dat u met veilig materiaal werkt worden bij alle hijsmateralen een officieel certificaat gevoegd volgens de EKH-normen.